Portföljstrategier

Våra portföljstrategier är aktivt förvaltade helhetslösningar som är skapade med dig som kund i fokus. Vi förstår att alla kanske inte vill, kan eller har tid att själva bygga upp sin portfölj, därför hjälper vi dig på traven. Vi har samlat allt vårt hantverkskunnande och kombinerar det bästa från vår egen förvaltning tillsammans med utvalda förvaltare i världsklass. Resultatet är fyra breda portföljer som alla fungerar som heltäckande investeringslösningar. 

De fyra portföljerna bygger på samma grundläggande principer. Det som skiljer dem åt är graden av risk och du kan utifrån dina egna preferenser och mål välja den portfölj som passar just dig. 

 När vi har satt ihop de fyra portföljerna har vi tagit hänsyn till diversifiering, riskhantering och hållbarhet. Vi sprider dina investeringar över olika tillgångar, som aktier, obligationer och andra alternativa investeringar. Genom noggrann riskhantering kan vi minska riskerna samtidigt som vi kan utnyttja gynnsamma marknadsförhållanden. 

 Våra fyra portföljer är alltså skapade för dig som vill placera dina pengar brett och hållbart. Vi vill att du ska kunna sova gott med vetskapen om att dina pengar förvaltas professionellt av kunniga och engagerade experter som brinner för att kontinuerligt maximera både din portfölj och dina investeringsresultat.